Paine neagra

de Lau in Piine, 19 Mar 2011 | 3598 vizualizari

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

19.03.2011, 19:03

Painea neagra e super

Lau 1

19.03.2011, 19:40

rux

Mitinita 1

19.03.2011, 19:57

super

mirela0911 1

19.03.2011, 21:20

Rocsi 1

19.03.2011, 21:22

mai ce gospodina..cate ai facut

Lau 1

19.03.2011, 21:48

miti

Lau 1

19.03.2011, 21:48

mirela

Lau 1

19.03.2011, 21:49

rocsi stau toata ziua la bucatarie si a 2 zi nu mai am nimic

LUK 1

19.03.2011, 21:59

buna buna

cismaru_nicoleta 1

19.03.2011, 22:07

Mama Lau...pai inseamna ca faci mancare minunata de se papa pe nerasuflate

Lau 1

19.03.2011, 22:12

luk

Lau 1

19.03.2011, 22:14

nicoleta sunt in crestere puiutii si fac dulce sa duca la gradi,nu imi place sa le cumpar,

cismaru_nicoleta 1

19.03.2011, 22:28

eee...nu fii modesta acuma..recunoaste ca faci numai bunatati

Lau 1

19.03.2011, 22:30

bunatati sau nu imi pare bine cand dispar de pe masa

divainbucatarie 1

20.03.2011, 10:40

Lau 1

20.03.2011, 14:50

diva

kamy 1

20.03.2011, 16:37

buna

Lau 1

20.03.2011, 18:08

kamy

adry88 1

26.05.2011, 12:01

e foarte gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine impletita elvetiana