Paine inimioara

de nadina73 in Piine, 11 Apr 2010 | 4357 vizualizari

 

foarte pufoasa

 

INGREDIENTE

  • 750 g faina
  • 360 ml apa calduta
  • 1 cub drojdie 20g
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar brun
  • 80 g unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine inimioara:

Se ameteca drojdia cu apa calduta si zaharul pana se dizolva bine apoi se pune in masina de paine peste faina si untul topit,se lasa la framanatat si dospit apoi se pune in tava si se se mai lasa sa creasca15-20 minute. Se unge cu putin ulei sau miere de albine si se pune la cuptor pentru 35 minute la 160 grade

Foarte foarte pufoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine inimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

12.04.2010, 13:32

da medioto asa e forma tavi de inima ,multumesc mult

mariac 1

13.04.2010, 10:21

ce frumoasa e char ca e o inima frumoasa

nadina73 1

14.04.2010, 22:33

da buni asa e tava in forma de inima,e pt voi toti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu tarate si iaurt