Paine imbracata a la Grasu64

de grasu64 in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2010 | 12957 vizualizari

 

a la grasu64,

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua
  • 8 feli de paine(mai veche)
  • 150 g branza
  • 2-3 linguri lapte
  • patrunjel
  • sare si piper, dupa gust
  • ulei si un cubulet de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine imbracata a la Grasu64:

Dam branza prin razatoarea cu ochiuri mici. Frecam branza cu laptele.Batem bine ouale si le adaugam, treptat, peste branza, amestecand bine. Adaugam si patrunjelul spalat si taiat marunt.Condimentam cu sare si piper.
Punem uleiul si cubuletul de unt la incins. Dam felile de paine prin amestecul de branza, ou, lapte si verdeata si le punem in uleiul incins. Le prajim pe ambele parti pana prind o culoare aurie spre maroniu. Le scoatem pe servetele absorbante.
Se pot servii atat calde cat si reci.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine imbracata a la Grasu64" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu ciuperci si piure de cartofi