Paine dulce cu piersici si migdale

de alldaycooking in Prajituri, 17 Oct 2012 | 3156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 ml apa calduta
  • 40 gr unt
  • 3 linguri fructoza
  • 110 gr piure de piersici
  • 1 ou
  • 5 linguri migdale macinate
  • 1 piersica
  • putina scortisoara macinata
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine dulce cu piersici si migdale:

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o adancitura in care am adaugat drojdia maruntia, fructoa si apa calduta. Am lasat 15 minute la loc cald.   Am adaugat treptat la compozitia de mai sus oul batut, apoi untul topit, piure-ul de piersica si in final migdalele macinate. Compozitia rezulatata era destul de moale si lipicioasa.Am lasat la loc calda sa cresca pana si-a dublat volumul.

Piersica am taiat-o cubulete pe care le-am presarat cu putina scortisoara. Am adaugat piersicile la aluat si am amestecat pentru a fi incorporate.

Am pus aluatul intr-o tava de cozonac si am copt la 180 de grade Celsius pana cand a fost frumos rumenit. Cand am scos din cuptor am presarat zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine dulce cu piersici si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan