Paine dulce cu piersici si migdale

de alldaycooking in Prajituri, 17 Oct 2012 | 2731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 ml apa calduta
  • 40 gr unt
  • 3 linguri fructoza
  • 110 gr piure de piersici
  • 1 ou
  • 5 linguri migdale macinate
  • 1 piersica
  • putina scortisoara macinata
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine dulce cu piersici si migdale:

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o adancitura in care am adaugat drojdia maruntia, fructoa si apa calduta. Am lasat 15 minute la loc cald.   Am adaugat treptat la compozitia de mai sus oul batut, apoi untul topit, piure-ul de piersica si in final migdalele macinate. Compozitia rezulatata era destul de moale si lipicioasa.Am lasat la loc calda sa cresca pana si-a dublat volumul.

Piersica am taiat-o cubulete pe care le-am presarat cu putina scortisoara. Am adaugat piersicile la aluat si am amestecat pentru a fi incorporate.

Am pus aluatul intr-o tava de cozonac si am copt la 180 de grade Celsius pana cand a fost frumos rumenit. Cand am scos din cuptor am presarat zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine dulce cu piersici si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan