Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Punem drojdia într-un bol cu 1 linguriţă de zahăr şi 100 ml apă călduţă.
După ce drojdia a înflorit, adăugăm restul de apă, făina, praful de sare şi frământăm. Când este aproape gata, punem uleiul călduţ şi mai frământăm până se încorporează în aluat.
Ungem două tăvi cu ulei şi tapetăm cu făină, eu am pus o tavă de chec şi una de guguluf.
Lăsăm la crescut 20 de minute, după care luam aluatul şi-l împărţim în două părţi egale.
Punem aluatul în tăvi şi mai lăsăm la crescut 20 de minute.
Încingem cuptorul la 180 de grade şi punem tăvile cu aluatul de pâine, pentru aproximativ 60 de minute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola