Paine cu seminte de mac

de divainbucatarie in Piine, 11 Ian 2011 | 3665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina alba
  • 100 g faina integrala
  • 1 lingura zahar brun
  • 20 g unt topit
  • 150 ml lapte caldut
  • 1 ou
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 lingura seminte mac
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu seminte de mac:

Amestecam cele doua tipuri de faina cu sare, apoi cu drojdia. Adaugam semintele de mac si amestecam pentru a omogeniza compozitia.Turnam laptele caldut si oul batut peste faina si amestecam. Framantam aluatul 5-7 minute si apoi il lasam la dospit intr-un loc caldut.Dupa ce creste aluatul mai framantam inca putin si il punem intr-o tava. Lasam sa dospeasca in tava inca 10 minute si apoi dam painea la cuptor.Coacem painea la 200°C timp de 30 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu seminte de mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine frantuzeasca