Paine cu gouda

de divainbucatarie in Piine, 27 Oct 2010 | 4826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina,
  • 1 pachet praf de copt,
  • 1 varf cutit sare,
  • 200g branza rasa (Gouda, Emmentaler; in general cascaval),
  • 1 ceasca lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu gouda:

Amestecam toate ingredientele (obtinem o masa mai lipicioasa) si le rasturnam intr-o forma de chec. Painea se coace in 25-30 minute la 190°C in cuptor electric – cu caldura de jos si de sus, sau pe programul de copt prajituri la 180°C in 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu gouda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paine neframantata