Paine cu gouda

de divainbucatarie in Piine, 27 Oct 2010 | 5753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina,
  • 1 pachet praf de copt,
  • 1 varf cutit sare,
  • 200g branza rasa (Gouda, Emmentaler; in general cascaval),
  • 1 ceasca lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu gouda:

Amestecam toate ingredientele (obtinem o masa mai lipicioasa) si le rasturnam intr-o forma de chec. Painea se coace in 25-30 minute la 190°C in cuptor electric – cu caldura de jos si de sus, sau pe programul de copt prajituri la 180°C in 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu gouda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]