Paine cu branza

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2013 | 4037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 drojdie pulbere
  • un varf de lingurita de sare
  • chimen
  • 300 ml apa( lapte dupa preferinta)
  • 20 g ulei
  • 300 g branza de vaci de casa
  • marar
  • o lingura smantana
  • un ou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza:

Aluatul: faina se pune intr-un vas, se amesteca cu drojdia si sarea. Peste aceasta se pune apa (300ml) calduta. Se framanta impreuna cu uleiul un aluat suficient de maleabil ca sa fie intins cu sucitorul. Se pune la dospit. 

Branza: se da prin razatoare mica, se adauga smantana, chimenul si mararul si se framanta putin pentru a lua consistenta unei paste. 

Cand aluatul este gata, se intinde cu sucitorul. Se pune branza si se ruleaza. Se pune in tava, se unge cu ou si se presara cu chimen. Am introdus tava la cuptor pret de 35 minute. Se face testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Optional se mai pune la dospit pentru inca 10 minute. Eu am pus direct in aragaz.:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panini Napoletani