Paine alba impletita

de susu in Piine, 6 Mar 2011 | 4991 vizualizari

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

06.03.2011, 22:38

Superbisssiiimeeee ti-au iesit...asta am facut si eu acum seara...le am la racit...Susu nota 20 cu felicitari

lacrimioara 1

06.03.2011, 22:46

ce frumoase ti-au iesit

MIUTA 1

06.03.2011, 23:04

LUK 1

06.03.2011, 23:18

cata maiestrie .. si iar

aziz 1

07.03.2011, 07:25

ce frumoasa e

gugugh 1

07.03.2011, 08:15

fac paine de casa in fiecare sapt, insa poate imi vinzi si mie pontul cum ai reusit ca painicile tale sa isi pastreze forma dupa coacere, ale mele cresc in timpul coacerii si nu isi mai pastreaza forma asa frumoasa

divainbucatarie 1

07.03.2011, 08:55

DIANA B 1

07.03.2011, 09:38

Excelente painici si ce bine arataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rocsi 1

07.03.2011, 10:53

foarte frumoasa

elena1988 1

07.03.2011, 11:23

Ligia Bxl 1

07.03.2011, 11:40

ce frumoase sunt

susu 1

09.03.2011, 14:53

Gugugh poate nu este nicun secret. Eu am facut pentru prima oara paine, de curiozitate dar nu ma omor dupa painica de casa. Am facut si cozonaci, checuri si alte minuni cu aluat dospit si a ramas mare si crescut. Mi s-a mai intamplat si mie de exemplu la checuri sau blat de tort sa mi se lase nitel dupa ce l-am scos din cuptor insa mai rar. Poate sa le lasi mai putin cu vreo 10 15 min cu focul deschis la cuptor dupa care sa -l inchizi si sa le lasi sa se raceasca in cuptor, eventual cu usa intredeschisa.

adry88 1

26.05.2011, 12:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine cu iaurt