Paine alba cu seminte la masina de paine

de simona72 in Piine, 8 Feb 2013 | 10697 vizualizari

 

Tin sa precizez ca de cind am descoperit masina de facut paine, familia ,mea maninca doar paine facuta la aceasta masina. Este o " jucarie" pe care o folosesc de aproximativ 2 ani. Nu are conservanti si mancati de fiecare data o paine proaspata.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba 000
  • 300 ml apa calduta
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • o lingurita sare
  • o lingura zahar
  • 15 gr drojdie proaspata sau jumatate dintr-un cub mic sau jumatate dintr-un plic de drojdie uscata
  • o lingirita seminte susan
  • o lingurita seminte floarea soarelui
  • o lingurita seminte dovleac
  • o lingurita seminte in
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine alba cu seminte la masina de paine:

Toate ingredientele se pun in masina de paine in urmatoarea ordine: apa, sare, zahar, ulei, faina, iar deasupra rupem cu mina cucatele drojdia. Pornim masina pe programul 1, iar cind ne anunta sonor punem si semintele. Asta e tot, iar dupa 3 ore si 20 minute veti avea o paine proaspata pt familie, iar senvisurile pt scoala sunt minunate.

TIPS-URI

1

Se pot face multe feluri de paini, se poate face doar aluatul pt paine sau cozonac si apoi se poate coace la cuptor, aluat pt pizza, taitei, etc.. intr-un cuvint este o jucarie pt gospodine...si nu numai

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine alba cu seminte la masina de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine impletita elvetiana