Pahare racoroase II

de aziz in Bauturi, 6 Iul 2011 | 3736 vizualizari

 

Nu stiu daca la voi este cald, ca la noi e jale de la primele ore ale diminetii... asa ca nimic nu-mi ramane de facut decat sa ma gandesc ce arome mai pot fi combinate pentru a racori familia inca o zi... deci ...

 

INGREDIENTE

  • suc de grapefruit
  • suc de mere
  • suc de lamaie
  • si multa gheata :))
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pahare racoroase II:

Adevarat cel mai greu e sa-l prepari :)))) lucru pe care il poate face si un copil de 4 ani sub atenta supraveghere a unui adult, asta ca sa nu umple bucataria de suc cu lipici.. :))

Deci amestecam suc de mere si grapefruit in cantitati egale si doar un sfert (din cantitatea de suc de mere  sa zicem) suc de lamaie. Adaugam gheata cuburi, desi sfaramata e mult mai indicata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare racoroase II" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

aziz 1

08.07.2011, 20:08

ma gandeam eu unde ai disparut.. si de ce nu chiar doua pahare

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:23

am servit unul buuun si rece

aziz 1

26.07.2011, 13:12

rux

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spritz cu zmeura