Pachetele din foietaj

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2014 | 4429 vizualizari

 

....foarte gustoase si usor de preparat....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 100 g braza telemea
  • 100 g ricotta
  • 100 g proscutto
  • 1 galbenus pentru uns
  • seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele din foietaj:

Aluatul foietaj il scoatem din frigider cu 1/2 ora inainte.

Intr-un castron amestecam ricotta cu branza telemea.

Prosciutto il taiem cubulete.

Foietajul il intindem si taiem patratele mai mari.

In mijlocul fiecarui patrat punem o lingura de branza si prosciutto.Impaturim incepand cu colturile opuse.Procedam asa pana terminam ingredientele.Ungem suprafata cu galbenus de ou.

Luam o tava de cuptor,asaezam hartie de copt si deasupra asezam frumos pachetelele .Se lasa la cuptor  la 180° ,20-30 minute pana se rumenesc.

Se scot si se servesc calde sau reci.

 

TIPS-URI

1

umplutura o alegeti voi...se poate face si varianta dulce...cu pere si ciocolata sau mere si scortisoara :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Insulite de dovlecei