Chiar daca multi vor spune, vai dar asta nu e reteta originala, mie nu prea imi pasa fiindca au fost mult mai bune decat niste pachetele pe care le-am mancat eu candva la restaurantul chinezesc :))
Merita incercate cu orice umplutura va place voua, dar va asigur ca si combinatia mea de ingrediente e delicioasa!
Am tocat in robot pieptul de pui. L-am pus la calit in tigaie, am adaugat peste el sunca taiata marunt si ceapa taiata si ea marunt.
Am adaugat morcovii si telina rase fin si am lasat pe foc pana s-au calit legumele si carnea.
Am condimentat amestecul apoi am adaugat un ou batut ca pt omleta si am omogenizat toata compozitia.
Am lasat 10 minute sa se raceasca.
Intre timp am pregatit foile. Le-am taiat pe lung, astfel incat sa pot forma cu ele rulouri.
Am uns marginile foii cu ou batut, am pus 1-2 linguri de umplutura la un capat al foii, apoi am rulat usor, unind marginile ca sa nu curga umplutura.
Daca foile sunt unse bine pe margini cu ou, ele se lipesc si rulourile nu se desfac atunci cand le punem la prajit.
Am incins bine uleiul si am asezat cateva pachetele in tigaie. Le-am intors pe toate partile sa se rumeneasca uniform.
Se prajesc foarte repede asa ca aveti grija sa nu se arda, trebuie sa le manevrati rapid :)
Le-am scos din ulei si le-am asezat pe servet sa se scurga surplusul de grasime.
Se servesc cu diverse sosuri, teriyaki, nuoc cham, tzatziki, etc.