Pulpele le-am uns cu ulei si mustar si le –am condimentat.Le-am lasat la frigider vreo 2 ore.
Hârtia de copt am udat-o si am stors-o ,astfel va deveni maleabila si va lasa abur în interiorul pachetelului.
Legumele le-am taiat felii.Puteti sa folositi si alte legume.Mi-ar fi placut si niste conopida sau brocolli.
Hârtia de copt am uns-o cu putin ulei,am pus legumele,carnea si iar legume,frunze de telina si rozmarin.
Am închis pachetelul cu o brida de silicon,puteti folosi sfoara daca nu aveti.
Am asezat pachetelele într-o tava,am pus putina apa sa nu se arda tava si le-am pus la cuptor.
Când am considerat ca sunt aproape gata,am desfacut hârtia,am presarat putina boia si le-am udat putin cu lichidul lasat în hârtie.
Am pus tava din nou la cuptor pâna când s-au rumenit.
Eu am scos ardeiul si rosia dupa ce au fost gata, îmi place doar sa dea gust fripturii.
Puteti s-o serviti ca atare sau alaturi de o garnitura.
Poftă bună !!!!