Pachetele cu carne tocata

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2013 | 4528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete aluat foietaj ( 230 g a avut un pachet )
  • 700 g carne tocata
  • 3 morcovi potriviti
  • o ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel tocat marunt
  • 2 rosii decojite tocate marunt
  • 1 galbenus ou
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu carne tocata:

Se lasa la dezghetat aluatul. Se dau pe razatoare morcovii, rosiile, ceapa si usturoiul se toaca marunt. Usturoiul se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata. Cand este aproape prajita carnea se adauga morcovii rasi. Se condimenteaza cu sare, piper (eu am adaugat condiment special pt carne ). La final se adauga rosiile tocate si patrunjelul .

Aluatul de foietaj se imparte in patratele, la mijloc de adauga cu o lingura carne si se indoaie colturile spre mijloc apasand bine sa nu se desfaca. Se aseaza pachetelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenusul de ou. Se dau la cuptor la 180 grade in jur de 20-25 min. 

Eu am folosit cam 1 kg de carne tocata si mi-a mai ramas , dar nicio problema, le-am prajit un pic in ulei si sunt gustoase si asa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac şi carne tocata