Oua umplute in sos alb

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 19669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru oua umplute:
  • 6 oua fierte – tari
  • 2 linguri pate de ficat
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval ras
  • sare si piper – dupa gust
  • pentru sos:
  • maioneza – cam cat o ceasca de cafea
  • 100 g iaurt
  • 100 g smantana
  • o mana de marar tocat marunt
  • 1 varf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute in sos alb:

Taiem ouale pe jumatate si scoatem galbenusurile. Amestecam galbenusurile cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta fina. Umplem jumatatile de ou cu compozitia obtinuta mai sus. Pregatim si sosul amestecand toate ingredientele specificate. Daca vreti ca sosul sa fie mai “usor” puneti 200 g de iaurt si nu mai puneti smantana. Puteti sa mai folositi si un castravete murat taiat cubulete mici. Acestea vor face ca maioneza sa nu cada greu la stomac. Punem ouale cu umplutura in jos si le acoperim cu sos. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute in sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (6)

Rocsi 1

03.11.2010, 20:07

divainbucatarie 1

04.11.2010, 08:29

Va poftesc sa mai gustati!

Bya Ralu 1

20.12.2013, 01:10

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute