Oua umplute in sos alb

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 21123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru oua umplute:
  • 6 oua fierte – tari
  • 2 linguri pate de ficat
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval ras
  • sare si piper – dupa gust
  • pentru sos:
  • maioneza – cam cat o ceasca de cafea
  • 100 g iaurt
  • 100 g smantana
  • o mana de marar tocat marunt
  • 1 varf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute in sos alb:

Taiem ouale pe jumatate si scoatem galbenusurile. Amestecam galbenusurile cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta fina. Umplem jumatatile de ou cu compozitia obtinuta mai sus. Pregatim si sosul amestecand toate ingredientele specificate. Daca vreti ca sosul sa fie mai “usor” puneti 200 g de iaurt si nu mai puneti smantana. Puteti sa mai folositi si un castravete murat taiat cubulete mici. Acestea vor face ca maioneza sa nu cada greu la stomac. Punem ouale cu umplutura in jos si le acoperim cu sos. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate