Oua umplute cu ton

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2012 | 3839 vizualizari

 

am vazut reteta pe http://www.trilulilu.ro/video-cum-sa/oua-umplute-cu-ton-mic-dejun-in-5-minute-by-cappy de la teo,si mi-a placut,e tare gustoasa,doar ca eu am facut-o cu maioneza

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 2 linguri maioneza
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 cutie ton rio mare
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Punem ouale la fiert timp de 5 minute dupa ce a inceput sa clocoteasca. Le punem in apa rece si le lasam cateva minute sa se mai raceasca. Se curata de coaja,se taie in 2 pe lung.

Se pun galbenusurile intr-un castron, se piseaza bine, adaugam ceapa taiata marunt, maioneza, usturoiul dat pe razatoarea mica si tonul scurs bine de ulei. Bagam blenderul cateva secunde pana se face o pasta, adaugam sarea si piperul si mustarul, se amesteca bine si se umple fiecare jumatate de ou.

Se lasa timp de 2 ore la rece dupa care se pot servi. Este un aperitiv usor si foarte bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Urda cu ceapa si marar