Oua umplute cu piept de pui

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2014 | 4409 vizualizari

 

Simplu de facut si bune de mincat ,stiu ca si voi faceti tot felul de bunatati dar asa cum spun mereu o reteta in plus nu strica, imaginile nu sunt de cea mai buna calitate , .... dar acceptati-le asa fiindca le-am facut cu mare drag pentru voi.

 

INGREDIENTE

  • 30 oua
  • 1 piept pui (cca.800 gr)
  • 600 gr maioneza
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie telina
  • 2 cepe mai mari
  • boabe piper
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper
  • 2 castraveciori murati pentru decor
  • 1 gogosar rosu pentru decor
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu piept de pui:

Curatam zarzavatul si ceapa apoi impreuna cu pieptul de pui  si boabele de piper punem la fiert.

Ouale le spalam bine si le punem la fiert cu o lingurita de sare si otetul., pentru 20-25 minute.

Dupa ce au fiert le lasam in apa rece pentru 10 minute apoi le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile. Pieptul de pui dupa  ce a fiert il lasam sa se raceasca apoi il dam prin masina de tocat (sita sa fie cu ochiuri mici).

O jumatate din galbenusuri le dam prin razatoarea mica  apoi amestecam cu  pieptul macinat si jumatate din maioneza, potrivim de piper si sare si mixam bine pina obtinem o pasta usor tartinabila.

Cu un pos umplem  jumatatile de ou apoi ornam cu maioneza , ardei rosu, morcov si castravete murat asezam pe platou si asteptam revelionul cu masa intinsa.

Sa va fie de folis.

P.S.reteta de maioneza o gasiti aici: http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-54164.html

TIPS-URI

1

Pe platou da bine cind le aranjam si citeva frunze de salata verde

2

Eu am folosit pentru decor ce am avut, voi puteti orna dupa imaginatia fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute decorate cu buburuze si soricei