Oua umplute cu pateu si ton

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 9182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • o cutie pateu bucegi
  • o cutie ton in ulei
  • 50 gr maioneza
  • sare , piper
  • patrunjel pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pateu si ton:

Se fierb ouale si se taie in jumatate. Jumatatea din ele le vom face cu pateu astfel:

    galbenusurile se amesteca cu pateul, putina sare, piper si jumatate din cantitatea de maioneza, apoi umplem ouale. Restul de galbenusuri se amesteca in blender cu tonul, maioneza ramasa si piper si umplem si restul de oua. Le ornam cu maioneza si frunze de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pateu si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]