Oua umplute cu pate

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2013 | 32542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 lg mustar
  • 2 lg smantana
  • 120 g pate de pui ( sau porc )
  • piper
  • sare (daca mai trebuie)
  • 1 portie maioneza
  • smantana pentru gatit
  • sare
  • 1 lg zeama de lamaie
  • Decor :
  • frunze tocate de marar
  • piper
  • ardei rosu (sau gogosar murat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

Fierbem ouale in apa. Lasam sa se raceasca, apoi le taiem in 2 . Maioneza o amestecam cu zeama de lamaie si smantana de gatit (aproximativ 5 lg smantana ) Din galbenusuri, pate, mustar, smantana pentru gatit, piper si putina sare facem o pasta. Pentru a omogeniza pasta folosim o furculita.

Punem maioneza cu smantana intr-un castron oval . Peste ea asezam cu grija jumatatile de ou goale, apoi le umplem cu un sprit. Decoram cu frunze de marar tocate, putin piper si ardei rosu.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf