Oua umplute cu crema de somon afumat si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2011 | 7058 vizualizari

 

Un aperitiv foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • o cutie  crema de branza Philadelphia 200 gr
  • 1 bucata frumoasa de somon afumat
  • marar cateva fire( sau nu pentru cine nu-l iubeste)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de somon afumat si branza:

Se ferb ouale 10 minute.

Taiem ouale pe jumatate si scoatem galbenusurile.

Amestecam la blender impreuna cu galbenusurile, crema de branza si somonul bucati. Adaugam si marar dupa dorinta.

Umplem jumatatile de ou si servim ....eu am taiat ceapa rosie..foarte gustoasa combinatia...

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de somon afumat si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu dovlecei si branza