Oua umplute cu ciuperci si carnaciori

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2013 | 6619 vizualizari

 

Parca imi era dor de ceva mai... cu maioneza. Cum s-au anuntat ceva musafiri in tranzit mi-am spus ca e ocazia potrivita de oua umplute .

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 gr maioneza
  • 200 gr smantana
  • 200 gr carnaciori Frankfurter -usor afumati
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1 borcan ciuperci taiate [400 gr]
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita condiment uscat oglio e alio-[patrunjel, usturoi, fulgi chili]
  • sare
  • piper
  • 1 gogosar rosu
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci si carnaciori:

Ouale se fierb tari, 10 minute, se pun in apa rece pentru o buna decojire. Se taie in doua si se scot galbenusurile.

Galbenusurile se zdrobesc cu furculita se amesteca cu sare, piper, 2 linguri de maioneza si 2 linguri cu mustar.

Cu compozitia formata se umplu jumatatile de albus .

Va mai ramane din acest amestec care se va omogeniza cu maioneza ramasa, sare, smantana, ciuperci, usturoi pisat si patrunjel verde.

Se pun pe un platou ciupercile cu smantana si maioneza, se aseaza ouale umplute pe deasupra. Se decoreaza cu rondele de carnacior, patrunjel verde, gogosar si se presara pe deasupra "oglio e alio"

TIPS-URI

1

ouale umplute sunt mai gustoase dupa ce stau la rece si aromele se intrepatrund .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnati, oua si cascaval