Oua umplute cu ciuperci (delicioase!)

de ela in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 11527 vizualizari

 

cea mai delicioasa reteta de oua umplute...eu nu ma mai satur de ele,chiar daca nu imi fac bine la ficat....

 

INGREDIENTE

  • 15 oua,
  • 1conserva ciuperci,
  • 100 gr sunca presata,0,5l ulei,
  • sare,piper,
  • 1lingura mustar,
  • zeama de lamaie,
  • 1galbenus de ou crud,
  • 2 linguri de smantana,
  • 2 linguri de iaurt,
  • putin lapte
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci (delicioase!):

Fierbem ouale in apa 15 minute,din momentul cand incep  apa sa fiarba.Aruncam apa si le lasam sa se raceasca bine(sau le punem in apa foarte rece sa se raceasca mai repede).Le curatam de coaja si le taiem in doua,le scoatem galbenusurile.

Din galbenusul crud si doua galbenusuri fierte facem o maioneza,cu sarea si piperul,mustarul si uleiul.La sfarsit adaugam smantana si iaurtul si subtiem cu putin lapte,punem si putina lamaie dupa gust.Lasam o parte din maioneza pentru ornat si restul o folosim pentru umplutura.

Ciupercile si sunca presata le punem in robotul de bucatarie si le taiem marunt,apoi le punem in maioneza pentru umplutura.Cu o lingurita umplem jumatatile de ou,apoi ornam cu maioneza ramasa,dupa gust.Dam la frigider cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci (delicioase!)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv reteta de preparare a papanasilor rustici cu branza sarata si sos de smantana