Oua umplute

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2012 | 4162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • maioneza de casa ( un galbenus, putin mustar si ulei)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale tari si se pun apoi sub jet de apa rece .

Dupa ce s-au curatat de coaja se taie in jumatate pe lung si se scoate galbenusul.

Toate galbenusurile se pun intr-un castron si se faramiteaza cu o furculita, se adauga 2 -3 linguri de maioneza si se potrivesc de sare si piper.

Cu o lingurita sau cu posh-ul se pun in jumatatile de oua.

Se orneaza dupa ideile fiecaruia :D

TIPS-URI

1

Dupa ce sunt fierte ouale se pun sub jet de apa rece sa se curete mai usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv