Oua umplute

de ccrisstiana in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2012 | 4176 vizualizari

 

A doua reteta...de data aceasta am incercat ouale umplute;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 gr pate vegetal(se poate pune si de carne)
  • 150 gr maioneza
  • 3 linguri smantana
  • 1/4 gogosar murat
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute(dupa preferinta)
  • patrunjel pentru ornat
  • cateva bucatele de gogosar pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se pun la fiert ouale si se lasa aproximativ 15 minute.Se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit, se decojesc si se taie pe jumatate. Cu ajutorul unei lingurite se scoate galbenusul.

Umplutura se prepara astfel:se amesteca 75gr maioneza cu pateul pana se obtine o pasta.Se taie gogosarul marunt si se adauga in aceasta pasta,dupa care se adauga putina sare si se amesteca.In alt castron se pune smantana si se amesteca cu maioneza ramasa si putin piper.

Se ia o jumatate de ou si se umple cu cumpozitia din pateu.La fel se procedeaza cu toate jumatatile.La final se pune compozitia de smantana cu maioneza deasupra.Se orneaza cu piper,boia,patrunjel si bucatelele de gogosar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ccrisstiana 1

12.01.2012, 14:36

ma bucur ca va place

Ina 1

14.01.2012, 19:58

bun venit!
Iau si eu un ou
Catelul e sorecar? Semana cu Bobitza al meu

ccrisstiana 1

14.01.2012, 20:07

multumesc,te poftesc sa iei cu cea mai mare placere
nu am nicio idee,am luat imaginea de pe net

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute "Ambasador"