Oua umplute

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 4530 vizualizari

 

Asa fac eu ouale umplute.

 

INGREDIENTE

  • oua fierte (cate doriti)
  • 1 pateu de pui
  • sare, piper, boia
  • 50 ml ulei
  • 2 lgt mustar
  • 400-500g smantana
  • piper alb macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte tare se curata si se taie in doua pe lungime. Se scot cu grija galbenusurile, iar albusuile le punem deoparte. Galbenusurile le zdrobim bine cu furculita, adaugam pateul si smantana si le amestecam bine impreuna pana devine o pasta omogena. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se ia fiecare albus si se umple cu pasta si se aseaza pe un platou cu partea bombata in sus.

Separat se face maioneza dintr-un galbenus fiert cu ulei (cantitate dupa ochi) si mustar. Cand este gata se adauga smantana, se omogenizeaza si se condimenteaza dupa gust cu sare si piperul alb.

Se toarna pe langa oua in asa fel incat sa nu fie acoperite. Se presara deasupra boia si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

06.05.2011, 23:20

Anamaria eu fac o data, maxim de doua ori pe an

Sidy 1

07.05.2011, 06:20

Aperitivul favorit al familiei....s-ar consuma zilnic , daca as face

mirela_sagi 1

21.05.2011, 14:25

super bun......am sa fac si eu d ziua sotului meu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute decorate cu buburuze si soricei