Oua umplute

de kamy in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 5930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 11 oua fierte
  • 2 galbenuse
  • 1 cutie pateu mica
  • 5 felii sunca
  • 3 castraveti mutati
  • smantana
  • tarhon
  • mustar
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale le fierbem in apa cu sare,15 min dupa care le punem sub apa rece.Dupa ce s-au racit la curatam si 10 le taiem in doua,scoatem galbenusurile si le punem intr-on castron.iar unul il lasam intreg curatat.

Din 2 galbenuse,1 ling.mustar si ulei facem o maioneza foarte tare pe care o lungim cu smantana,dar sa aveti grija sa nu o lungiti prea mult,sa nu curga din lingura.

Sunca,oul si castravetii murati ii taiem cubulete foarte marunte.

Frecam cu mixerul galbenusele,adaugam 2-3 lg.de maioneza si pateul obtinand o pasta mai groasa(daca e nevoie mai adaugam maioneza)Punem sare si piper dupa gust.

In maioneza ramasa adaugam sunca,oul si castravetii,tarhon(cat iei intre 2 degete)taiat marunt.Gustam si adaugam sare,piper si otet de la tarhon daca e nevoie,dupa gust.

Intr-un platou mai adanca punem maioneza,si peste ouale umplute(eu le-am umplut cu cornetul de prajituri) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu oua de prepelita si sunca ( jamon iberico)