Ouă roșii

de LC in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 4855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ouă
  • vopsea de ouă ( am folosit de la dr Oetker)
  • sare
  • apă
  • ulei
  • oțet
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ouă roșii:

Am pus apa la fiert cu o mână de sare  ( pentru a se întări coaja) împreună cu ouăle. Între timp am fiert 500 de ml de apă peste care am adăugat soluția de vopsea și 3 linguri de oțet. După ce s-au fiert ouăle le-am introdus timp de 7 minute în vopsea...apoi le-am scos pe un șervet. După ce s-au scurs bine bine le-am șters cu ulei pentru a le da luciu :)

 

TIPS-URI

1

înainte de a fierbe ouăle trebuie să le spălăm bine de tot cu detergent de vase!

2

dacă doriți să le vopsiți cu mai multe culori, procedeul este același numai că în vase diferite :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă roșii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

LC 1

14.04.2012, 12:02

Sunt primele pe care le-am făcut eu cap coadă! Anii trecuți le făceam împreună cu mama mea...Anul ăsta am spart gheața inclusiv cu cozonacul O să vină și fotografiile

marcela1979 1

16.04.2012, 02:13

ce culoare frumoasa

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Decoratiuni pentru masa pascala