Oua panirat

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2011 | 6709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8oua
  • 150-200 g ton in ulei
  • frunze de patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • suc de lamaie
  • 30 g unt
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Punem 6 oua la fiert.,le lasam sa se raceasca si le curatam. Taiem ouale in doua pe lungime. Strecuram tonul,il amestecam cu galbenusurile,untul si patrunjel proaspat macinat,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust. Umplem jumatatile de ou cu compozitia de mai sus si unim cate doua jumatati. Dam ouale prin faina,2 oua batute cu sare si piper dupa care le tavalim prin pesmet. Le punem la prajit in ulei incins cca 1 min pe fiecare parte.

Din compozitia ce a ramas am facut 2 chiftelute pe care le-am facut asa: Am format doua mingiute,le-am aplatizat putin,le-am dat prin faina,ou,pesmet si le-am prajit in ulei,sunt la fel de gustoase ca si ouale. Eu le-am servit cu hrean sau usturoi pisat si amestecat cu smantana,condimentat cu sare. O nebunie acest mic dejun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ou in ardei gras