Oua la cuptor

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2009 | 63095 vizualizari

 

Intr-o jumatate de ora poti savura un mic dejun (si nu numai) mai mult decat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 felii de sunca
  • 50 gr unt
  • 50 gr cascaval ras
  • 50 grame smintina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua la cuptor:

Se pune sunca pe fundul unei tavi sau unui vas de sticla termorezistenta. Cate o felie pentru fiecare ou. Ideea e ca pe fiecare felie de sunca sa fie cate un ou.

Urmatorul pas este ca in jurul feliilor de sunca (se poate folosi si salam cu sunca) sa presaram branza rasa. Se pot folosi mai multe tipuri de branza amestecate. Eu prefer branza care se topeste. Asadar branza se presara in jurul feliilor de sunca pentru a obtine “cratere” unde in continuare vom pune ouale.

Dupa ce am terminat cu ouale adaugam smantana pentru gatit.

Adaugam sare si piper dupa preferinte si gata! Se poate pune la cuptorul incalzit la 180-190*C.

Dureaza cam 30 de minute si va pot garanta ca nu veti regreta asteptare.

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu bacon si cascaval