Ceva foarte sanatos si rapid. Plus ca e si consistent :)
Am luat doua oua, nu mai multe doar doua, le-am batut bine si am adaugat mirodenii dupa gust, adica cimbru, oregano, busuioc, tarhon si piper, ba chiar am pus si niste Fuchs ca nu strica sa fie si ceva legume pisate pe-acolo.
Dupa ce le-am amestecat pe toate, am incorporat in compozitia cu oua faina de tarate de grau, am pus 4 linguri pana s-a ingrosat bine. Am diluat cu lapte si m-am pus pe taiat ciuperci si ceapa verde, pe care le-am adaugat si pe ele in compozitie. Iar apoi am desfacut o conserva de ton, am scurs bine de ulei si l-am amestecat si pe el in castron cu toate celelalte ingrediente.
Intre timp am incins tigaia pe foc cu ulei de porumb, am turnat compozitia in tigaie si am acoperit-o cu capacul. Am lasat la foc potrivit cale de 5 minute, iar din cand in cand am mai miscat tigaia pe foc ca sa nu se prinda. La final am amestecat totul cu o spatula direct in tigaie pana s-au rumenit toate frumos.
Cand a fost gata, am scos pe farfurie si pe deasupra am ras niste branza de capra si am stropit cu sos de stridii.