Recomand un aperitiv absolut delicios
Ouale de prepelita fierte tare le tinem in apa rece pentru a se curata mai bine.
Scoatem carnea din matele de carnati intr-un castron, adaugam sunca taiata marunt, salvia, patrunjelul, 1 ou si amestecam bine pentru omogenizare. Impartim carnea in 6 portii. Pe fiecare le punem intre 2 folii alimentare, aplatizam, pe mijloc punem 1 ou pudrat cu faina, apoi strangem carnea in jurul lui foarte bine. Trecem oul format prin faina, al doilea ou batut, prin pesmet si-l punem la prajit in mult ulei incins.
Scoatem ouale pe prosoape de hartie, apoi le servim cu salata de sezon. Eu am folosit o salata de mix de rosii cherry si alaturi paharul de sirop de violete, preferatul meu!!
1
pentru cine foloseste carnati din comert si nu sunt suficienti de condimentati,se pot condimenta dupa gustul fiecaruia
2
eu am folosit carnati facuti de mine si nu a fost nevoie de nimic
3
se pot servi si cu piure de cartofi si salata
4
este foarte important sa fie prajite in baie de ulei