Ou ochi in sos de rosii

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 3873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 1 ardei gras
  • cca. 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri boabe de porumb din conserva
  • sare si piper alb dupa gust
  • cateva rondele ardei iute
  • verdeata proaspat tocata (cateva frunzulite de patrunjel si de telina)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi in sos de rosii:

Punem intr-o tigaie mica antiaderenta ardeiul taiat bucatele la prajit in ulei.

Il prajim 2-3 minute,apoi punem sucul de rosii.

Spargem oul in mijlocul tigaii, presaram sare si piper dupa gust, apoi asezam din loc in loc boabe de porumb din conserva.

Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba usor la foc mic cca 10 minute pana scade sucul de rosii.

Presaram verdeata tocata si rondele de ardei iute, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza de oaie si smantana