Ou in ardei cu telemea

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 2324 vizualizari

 

Daca tot am ramas acasa singura m-am rasfatat la micul dejun :))

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • un ardei gras (de fapt ne trebuie "un rotund")
  • 2 felii de bacon
  • 25/30 grame branza telemea sfaramata
  • 3 feliute de paine (eu am folosit graham)
  • sare+piper+ praf de usturoi (daca va place)
  • 2 linguri de ulei de masine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou in ardei cu telemea:

Am taiat ardeiul rondele si am luat una pe care am uns-o cu ulei de masline si am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

In mijlocul "suportului" de ardei am spart oul, am pus putina sare, piper si praf de usturoi si am dat la cuptor la 180/190 de grade pentru 8/9 minute, dupa care am scos tava si am pus si feliile de bacon si de paine langa si am bagat la cuptor pentru inca 5 minute.

Dupa aceea am scos feliile de bacon si de paine si le-am aranjat pe o farfurie si am presarat peste ou telemeaua si am mai dat 1 minut/2 la cuptor.

Am servit totul alaturi de un pahar de ceai rece si o cafea! Pofta buna :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou in ardei cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de pui