Prepar aceasta reteta in zilele cand nu prea am mult timp sa petrec in bucatarie...Stiu ca nu este ostropelul traditional dar cine spune ca nu ne putem adapta retetele dupa propriile gusturi :).
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei incins.
Apoi se adauga ardeiul taiat marunt si ciupercile taiate felii. Se adauga faina si se amesteca bine
Cand ceapa este calita se adauga puiul taiat bucati. Adaugati sare si piper dupa gust.
Intre timp opariti rosiile in apa fiarta. Cand s-a crapat coaja se scot din apa se curata si se paseaza cu o furculita. Se adauga peste ceapa cu puiul, apoi adaugati vinul si lasati sa fiarba la foc mic.
Cand puiul este gata se taie usturoiul marunt si se adauga peste sos. Se mai lasa pe foc inca 15-20 minute. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.
Serviti cu piure de cartofi.
POFTA BUNA!!!