Ossobuco con gremolata

de Brindusa in Vita, 6 Mai 2010 | 6401 vizualizari

COMENTARII (34)

Brindusa 1

07.05.2010, 14:01

Miha, mai bine le zici ca le dai os cu gaura poate asa sunt curiosi ce e aia

Brindusa 1

07.05.2010, 14:03

hai ca m-am plictisit sa scriu raspunsuri pentru fiecare. Ar trebui facut ceva sa se poata lasa spatii (enter) intre randuri, ca sa scriu si eu mai multe intr-un singur comentariu Doamnelor si domnisoarelor, va multumesc

epurasha2bb 1

07.05.2010, 14:22

rivka 1

07.05.2010, 15:06

deci pana la urma e os de vita cu maduva?
e bun nu am mai mancat asa ceva de fff multi ani.

arata foarte bine mancarea!

rivka 1

07.05.2010, 15:08

brandusa nu te recunoscusem cu boneta ,a cum imi dau seama abia cine a postat reteta.

Ina 1

07.05.2010, 17:34

Arata foarte bine ossobuco aia. Sotul cica ar manca si el "buca cu os"

Brindusa 1

07.05.2010, 20:38

Rivka e un os de rasol, taiat felii nu foarte groase. Pai bine mai tu te uiti la poza sau la nume? Hai ca acum asa las poza.

Brindusa 1

07.05.2010, 20:38

ina, simpatic sotul tau

rivka 1

07.05.2010, 20:45

prima data ma uit la nume, dar eram obisnuita ca ai pus poza cu baiatul... imediat te recunosteam .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de vitel cu sos