Orez egiptean

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2011 | 6493 vizualizari

COMENTARII (16)

nadina73 1

20.01.2011, 00:52

simplu si bun

Mitinita 1

20.01.2011, 01:00

numai noi mai bantuim pe aici

La Ancuta 1

20.01.2011, 01:04

si eu, si eu. Nu va las sa va faceti de cap singure

Mitinita 1

20.01.2011, 01:07

anca azi asa vreme urata a fost,am stat acasa si am baut cafea pana nu mi-a mai trebuit...si acuma cine crezi ca nu poate sa doarma

aziz 1

20.01.2011, 07:23

adinaaaaaaaaaaaaaaaaaa cant e de 1 cana orez 2 de apa fierbinte fataaaaaaaaa da la ce ora ai postat tuuuuu

RuxyRux 1

20.01.2011, 08:28

Franta, China, Australia, Egipt Turul lumii pe bucataras?

lia maria 1

20.01.2011, 08:56

MotanLaOale 1

20.01.2011, 08:59

mena29 1

20.01.2011, 09:24

mihaelar63 1

20.01.2011, 09:50

eu intodeauna prajesc orezul nu se mai lipeste bobul

LUK 1

20.01.2011, 10:17

o garnitura sanatoasa

lilik 1

20.01.2011, 17:27

MIUTA 1

20.01.2011, 19:40

kamy 1

20.01.2011, 20:29

ce-mi place orezul...nr.1

mamaieelena 1

20.01.2011, 21:50

super

adry88 1

08.05.2011, 12:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie de orez spaniola