Orez cu ton

de - Andreea - in Ton, 8 Noi 2012 | 10089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr orez
  • 200 gr ton
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • vin alb
  • 250 gr bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ton:

Usturoiul si ceapa se toaca foarte marunt. Se calesc ptr 5 minute in 4 linguri ulei. Se adauga tonul maruntit si se lasa inca 2-3 minute, amestecind mereu. Se toarna jumatate pahar vin ,se lasa sa se evapore apoi se adauga bulionul, sare, piper si se lasa la foc mediu ptr 10 minute.

Intre timp fierbem orezul. Cand e fiert il turnam peste sos si mai lasam 5 minute la foc mic adaugind putina apa calda. Se sareaza daca este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ton" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

08.11.2012, 22:22

ce combinatie super!nu am mai papat

Sim0na 1

09.11.2012, 21:53

Ce combinatie interesanta! Trebuie incercata...

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de orez cu ton