Orez cu sos de ciuperci

de BorzaAndrei in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2014 | 2511 vizualizari

 

Aceasta fiind prima mea postare am hotarat sa va prezint ce-a mai simpla reteta pe care o stiu!

 

INGREDIENTE

  • 250g Orez (o cama)
  • 3 cani de apa
  • 250g ciuperci prefierte
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 faina
  • sare,piper,oregano,patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu sos de ciuperci:

Intr-o cratita se pune un strop de ulei , orezul , oregano , piperul , sarea si apa dupa care se pune la foc mic sa fiarba.

Intre timp facem sosul!

Taiem ceapa marunt si o punem intr-o cratita cu ulei sa se caleasca la foc mic!

Dupa ce ceapa a devenit aurie punem ciupercile si le lasam sa se caleasca cam 5 minute!

In final ca sosul sa fie gata punem smantana si faina si mestecati pana incepe sa se ingroase putin!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cald

2

Si se poate servi cu o salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez basmati cu sos chinezesc dulce, acrisor