Orez cu piept de pui,suc de rosii si cascaval

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2012 | 8177 vizualizari

COMENTARII (43)

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:53

Pup,Sufletista!

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:54

Mihaelab,doua portii mai mici se poate?

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:55

Miha, cum tu pana la ora asta nu ai mancat?......nu-i de mirare ca am vazut eu cat mananci.

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:55

Iri,cu drag te servesc!

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:56

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........daaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu Ada

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:57

Lia, eu nu ma dau in vant dupa orez dar il pregatesc destul de rar si atunci il mananc cu placere.Pup!

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:57

Pup,Rocsi!

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:58

antici_gabytza,pierdusem ceva si ai gasit tu?.......pup!

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:58

Ubulika,pup!

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 17:59

Mirela, ,poti incerca o cantitate mai mica sa vezi daca iti place.

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 18:00

hahaha,......scumpa Ruxy pup!

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 18:01

Miti......papa bun = gaby_d

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 18:02

dau Mena cum sa nu.

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 18:02

Kamy,hai ca asta nu are oase

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 18:03

Motanelului ii place,da?

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 18:03

si tie Cris......si iti mai dau si un pupic tie.

Bucataras Medi 1

25.01.2012, 18:04

Pup Teo!

jolygina 1

29.01.2012, 12:21

interesanta reteta

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui la cuptor