Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar

de Lau in Dulciuri, 4 Iun 2015 | 2710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 400 ml lapte
  • 5 plicuri green sugar
  • coaja de portocala
  • esenta de rom
  • Sos de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 2 plicuri green sugar
  • 3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar:

Intr-o oala punem 1 l de apa si un praf de sare,cand incepe sa fiarba adaugam orezul spalat,amestecam din cand in cand pana este fiert.

In alta oala punem laptele la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam orezul scurs de apa si mai fierbem cca 5 min,adaugam coaja de portocalsa si esenta,acoperim cu capac si lasam asa pana pregatim sosul.

Intr-o cratita adaugam capsuni,apa,zaharul si punem la fiert amestecand continuu pana ce se ingroasa putin.

Aseazam orezul in boluri,deasupra sosul de capsuni si decoram cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

05.06.2015, 06:50

marinica05 1

10.06.2015, 21:39

nu inteleg, reteta este cu zahar sau indulcitor?

Lau 1

11.06.2015, 20:30

Marinica eu am folosit indulcitor naturall dar se poate folosi si zahar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pavlova