Orez cu inimi de pui si legume

de jolygina in Pui, 24 Ian 2011 | 7733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g inimi de pui
  • un ardei rosu
  • un ardei galben
  • un morcov
  • un dovlecel
  • o cana de orez
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu inimi de pui si legume:

Curatam inimile de pui dupa care le punem la fiert 10 minute, pana dau in clocot. Le mai spalam  odata de spuma care a iesit din ele si le punem impreuna cu ardeii taiati fasii, morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete la inabusit timp de 10 min, dupa care punem apa peste ele pana le acopera. Le lasam sa fiarba cam 15 min dupa care adaugam si orezul. Mai adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba. Cand e aproape gata le punem intr-un vas de yena si le dam la cuptor timp de 20 min

Tocam marunt cateva fire de marar si servim cu acritura

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu inimi de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carnita de pui