Omleta taraneasca

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2015 | 3516 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

25.07.2015, 11:44

Hi-hi . Intrebi , ciulesti urechile , casti ochii si inveti . Eu multa bucatarie am,, furat '' fara sa stiu in tinerete cand lucram in alimentatie publica . Prietena mea era bucatareasa si mereu aveam cate o vorba de schimbat

Adele 1

25.07.2015, 12:19

Ce bine arata Si eu am surse de inspiratie ..asa ca la inceput.. am multe de invatat

Andra_Constantinescu 1

25.07.2015, 12:34

Va cu drag, fetelor!

MotanLaOale 1

25.07.2015, 13:03

-Licurici- 1

25.07.2015, 13:56

Ce bine arata!

Catalina L 1

25.07.2015, 14:08

buna

Bya Ralu 1

25.07.2015, 14:52

buna

Gherca Daniela 1

25.07.2015, 18:15

Rocsi 1

25.07.2015, 19:38

Xandrinne 1

26.07.2015, 09:30

Gicuta 1

27.07.2015, 07:21

anca_rm 1

27.07.2015, 09:54

perfecta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza