Omleta sfaramata

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2013 | 3295 vizualizari

 

.....acum pe ultima suta de metri,tot mai am niscai pofte si ultima mea pofta a fost sa fac o omleta cu cascaval si pe care sa o mananc cu mana....nu este igienic dar la ocazii din acestea mai merge....si chear a mers ca m-am ridicat de la masa foarte multumita.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 100 gr de cascaval,
  • piper alb ,
  • o lingura de unt si gogonele murate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta sfaramata:

Pentru inceput  am batut ouale.  

Apoi am ras cascavalul si l-am adaugat peste oua.  

La final am adaugat putin de piper alb(pentru ca acesta nu este asa de concentrat ca cel negru) si le-am amestecat bine.    

Intr-o tigaie am pus untul la topit ,peste care apoi am adaugat ouale batute cu cascaval.  

Am lasat sa se coaca pe o parte dupa care cu o paleta de lemn am invartit in omleta pentru a se rupe bucati.  

Am amestecat incontinuu pana s-a copt  bine .  

Am scos-o pe o farfurie si am servit-o cu gogonele murate.  

Am avut o pofta!

TIPS-URI

1

mergea foarte bine de adaugat niste marar sau chear o rosie taiata marunt dar m-am garbit ......de pofta bineinteles!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta sfaramata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

20.07.2013, 22:41

Sa treci usor peste asta si astept vesti bune
ma bucur c-o sa fiu din nou matusa virtuala

iry-gabriela 1

20.07.2013, 23:06

draga mea diaconta,multumesc mult

laura_n 1

21.07.2013, 10:40

asta e mancare de gravida ) buuuna, mai ales cu muraturi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu branza de burduf