Simplu,rapid,delicios!!!!Un mic dejun ori un aperitiv.Alegerea vă aparţine.Pentru umplutură puteţi să folosiţi şi alte ingrediente: morcov,ardei roşu,dovlecel….
Ouale se bat foarte bine pana se omogenizeaza.Se adauga sare si piper.Sunca si cascavalul se taie cubulete.Se taie si ceapa verde si mararul.
Intr-o tigaie punem putin ulei.Cu un servetel ungem si marginile tigaii cu ulei.
Prajim putin ceapa si sunca.Daca nu doriti sariti peste etapa asta.Mie nu mi-a placut ceapa cruda de data asta.
Puneti jumatate din cantitatea de oua si lasati focul mic.Cand a inceput sa se inchege,adaugati cubuletele de cascaval si mararul verde.
Cu ajutorul unei palete tragem omleta si o rulam,lasand cam un sfert din tigaie libera.Pe acest loc in tigaie,punem jumatate din cantitatea de ou pastrata..
Cand s-a prajit si partea aceasta,mai tragem si rulam din nou,apoi punem oul ramas in tigaie.
Impaturim pentru ultima oara.Putem servi calda sau rece.
Poftă bună!!!