Omleta "pomana porcului"

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 8368 vizualizari

 

Noi mancam de sarbatori, si nu numai, carne prajita simplu gen pomana porcului si carnati de casa prajiti. Ramanand pe a doua zi din ea mi-a venit ideea unei omlete si nu am regretata. A fost foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 250 g bucati carne si carnati prajiti
  • 3 oua
  • 100 g branza de burduf
  • 1 lingura din uleiul de la friptura
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pomana porcului":

Intr-o tigaie se pune lingura de ulei si bucatile de carne si carnati prajite si le lasam sa se incinga bine.

Ouale se bat cu piper si se amesteca cu branza de burduf sfaramata.

Sare se pune doar daca credeti de cuviinta branza fiind destul de sarata.

Cand carnea si carnatii incep sa sfaraie se toarna ouale in tigaie.

Se prajeste 3-4 minute pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Se intoarce usor cu o farfurie prin rasturnare.

Cand este gata se scoate pe farfurie si se serveste cu acritura.

Eu am mancat-o cu pepene murat!

A fost foarte buna!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Este la fel de buna si cu branza telemea.

2

Daca nu ramane de la "pomana porcului" carnea si carnatii se pot praji 20-25 minute in ulei cu sare si piper, pana sunt prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pomana porcului"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si ceapa verde