Omleta picanta cu galbiori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2013 | 6507 vizualizari

 

Iar v-am adus micul dejun :) Mie cel mai mult imi place omleta cu ciuperci, asa ca atunci cand am gasit la magazin minunatiile astea galbene, am zis ca musai sa-mi fac omleta cu ele:))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g galbiori
  • 1 ceapa alba sau 2-3 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • chili, fulgi de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta picanta cu galbiori:

Se spala bine ciupercile din mai multe ape, se taie feliute si se pun la calit in uleiul incins, amestecand din cand in cand timp de 5-6 minute. Se curata ceapa si se taie felii, apoi se adauga peste ciuperci si se mai calesc 4 minute. Se bat ouale cu un praf de sare si se toarna peste ceapa si ciuperci. Se condimenteaza cu piper si chili, iar dupa 3-4 minute si intoarce omleta sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

din ingredientele de mai sus ies doua omlete potrivit de mari

2

daca va place mai consistenta puteti adauga si 100 g cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta picanta cu galbiori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci la cuptor