Omleta in straturi

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2016 | 3230 vizualizari

 

Rapida, satioasa si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de salam sau sunca
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie mare
  • 4 buc. oua
  • 100 gr branza
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in straturi:

Ceapa, branza si rosia le-am taiat felii subtiri. Cele patru oua le-am sarat,piperat si le-am batut bine. Intr-o tigaie am pus putin ulei si am pus feliile de salam la rumenit. Dupa ce s-a rumenit salamul am adaugat feliile de ceapa,rosie si branza. Dupa ce s-au calit putin am adaugat ouale batute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti adauga ce legume sau mezel doriti.

2

nu le caliti mult,are un gust mai bun calite mai putin.

3

cand bateti ouale puteti sa adaugati lapte sau smantana ca sa fie omleta mai pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu oua si carnati