Omleta de primavara

de Julie in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 5028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o legatura de ceapa verde                                                           
  • o legatura mica de marar
  • o legatura mica de patrunjel
  • 200g cascaval ras                                                  
  • 3 oua
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de primavara:

Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin piper.

Se pun 2 linguri cu ulei in tigaie iar cand acesta s-a incins adaugam o parte din compozitia de oua.
Din trei oua eu fac trei omlete. Pun cate putin amestec pentru ca omleta sa ramana intreaga si sa o pot intoarce frumos, ca pe o clatita.
Se prajesc omletele si pe o parte si pe cealalta si cand se scot , cat sunt inca fierbinti ,se intinde deasupra cascaval ras si se ruleaza.
Se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

lia maria 1

21.05.2010, 09:07

arata grozav ai folosit si colorant ?

Julie 1

21.05.2010, 10:09

Nu am folosit colorant! Am folosit oua de tzara! Soacra mea nu stiu ce la da gainilor de fac asa niste oua colorate!
Din cauza culorii am avut si probleme cu copilu'... ca el a zis ca nu mananca " galbineala de-asta" !!!

ramo_cata 1

21.05.2010, 23:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogaci cu jumeri