Omletă de primăvară

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2013 | 4945 vizualizari

 

Am furat puţin startul primăverii caledaristice, dar cel puţin din punct de vedere meteoroligic am o scuză.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă bătute
  • 1 fir de ceapă verde, tocat rondele
  • 1/2 linguriță mărar tocat
  • 1 linguriță iaurt integral
  • sare
  • ulei de măsline
  • rondele de ceapă roșie pentru umplut (opțional)
  • fâșii de varză pentru umplut (opțional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă de primăvară:

Ouăle se amestecă cu sarea, ceapa, mărarul și iaurtul. Se așează compoziția într-o tigaie bine încălzită cu puțin ulei. Se împrăștie pe toată suprafața tigăii. 

Se gătește 1-2 minute. Se acoperă și se mai gătește până când suprafața este aproape fermă.

Dacă doriți să umpleți omleta, se așează ceapa verde și varza pe jumătate din suprafața omletei și se aduce cealată jumătate peste legume. Se așează pe o farfurie și se consumă imediat.

TIPS-URI

1

Umplutura poate varia în funcție de preferințe

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă de primăvară" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta in straturi